Ny Projektledare till Stockholm!

Vi söker en kunnig, flexibel, social projektledare för att ansvara för projekt över hela landet. Du kommer att utgå från Stockholm.

Du ansvarar som Projektledare  för att de tecknade avtalen genomförs på ett både för kunden och Exting så bra sätt som möjligt. Du leder hela projektet och har som uppgift att löpande följa upp samt ha kontakt med alla i projektet inblandade parter. Du har ansvaret, du har bollen!

Som projektledare kommer du att ansvara för att Exting representeras vid byggmöten, besiktning, utbildning av kund m.m. Vidare har du ansvar för den löpande ekonomiska uppföljningen i projekten samt är den person som lämnar över projekten för fakturering och slutkalkylering.

Låter det spännande? Hör av dig till oss!

Vem är du?
För att lyckas i den här tjänsten behöver du vara en duktig projektledare och gärna ha drivit tekniska projekt, helst med några års erfarenhet. Du måste vara noggrann och ha en strukturerad arbetsmetodik och du behöver vara stresstålig och kommunikativ.

Vi söker dig med ett stort eget driv, du är lösningsfokuserad och du gillar att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften.

Hör av dig!

  • Drop files here or
    Accepted file types: pdf, docx, Max. file size: 2 MB, Max. files: 3.