Skip to main content

Produkter för brandlarm & detektion

Exting levererar högkvalitativa brandlarm och produkter för branddetektion.

Med fokus på din säkerhet som vår högsta prioritet erbjuder vi brandlarm och detektion med effektiva, tillförlitliga och kostnadseffektiva produkter och tjänster. Vi skyddar din egendom och människors liv vid brand.
Exting är Certifierad anläggarfirma för Brandlarm via SBSC.

Stort utbud av Brandlarm och produkter för Detektion

Vi har ett omfattande utbud av produkter inom både brandlarm och detektion.
De är noggrant utformade för att ge dig det bästa skyddet i händelse av en brand.
Vi är stolta över vår förmåga att skapa skräddarsydda detektionslösningar som passar ditt unika behov, oavsett om du är småföretagare eller representerar ett större bolag. Vi kan bland annat erbjuda brandlarms- och detektionssystem med:

 • Aspirerande detektorer
 • Rökdetektorer
 • Flamdetektorer
 • Beamdetektorer
 • Värmedetektorer
 • Värmekabel
 • Skåpskydd

Experter på brandlarm och detektion

Oavsett vilken typ av fastighet eller verksamhet du har, kan du lita på att Exting kan leverera högkvalitativa brandlarm och detektionssystem och har den expertis inom brandskydd som krävs för att säkerställa din säkerhet och trygghet. Du är trygg med oss.

 

 • Certifierad Anläggarfirma Brandlarm och kompletta släcksystem

  Brandlarm från Exting säkerställer att ni har ett fullgott skydd. Med Brandlarm, detektion och släcksystem från Exting är ni säkra.

  Exting AB är Certifierad Anläggarfirma Brandlarm, Gassläcksystem, F-gas samt Vattendimma högtryck, vilket innebär att vi har dokumenterad kompetens för installationer av kompletta släcksystem och brandlarm.

  Jag besvarar dina frågor!

  Du är alltid välkommen att kontakta mig för mer information och/eller offertförfrågan.

  Jonas Engman, Försäljningschef
  jonas.engman@exting.se
  070 817 37 10

  Översikt våra produkter för brandlarm och branddetektion

  Certifierad Anläggarfirma Brandlarm

  Exting AB är Certifierad Anläggarfirma Brandlarm, Gassläcksystem, F-gas samt Vattendimma högtryck, vilket innebär att vi har dokumenterad kompetens för installationer av kompletta släcksystem och brandlarm.

  För att vi ska kunna upprätthålla vår certifiering krävs både att vi årligen kontrolleras av SBSC och att vi har en Sakkunnig som är av SBSC Certifierad Behörig Ingenjör Gassläcksystem (BIG) och en Sakkunnig som är av SBSC Certifierad Behörig Ingenjör Brandlarm (BIB) samt en Sakkunnig som är av SBSC Certifierad Behörig Ingenjör Vattendimma (BID).

  Service och underhåll av brandskydd

  Exting tar fullt ansvar för de anläggningar vi designar och installerar genom att också erbjuda serviceavtal till våra kunder. Vi erbjuder alltid serviceavtal för alla anläggningar vi installerar och kan även åta oss service av anläggningar andra företag har byggt. För att säkerställa att en anläggnings funktion och drift måste den underhållas och genomgå nödvändig service löpande.